Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Mad og måltider

Frokostordning


Forældrebestyrelsen har besluttet at institutionen skal have en forældrebetalt frokostordning.
Vi har ansat en kost faglig eneansvarlig, som i samarbejde med pæd. leder og personalet, udarbejder en sund og varieret kost til alle børn. Vi arbejder med mad og måltider ud fra fødevarestyrelsens anbefalinger. Der er fokus på råvarer, hvor vi har sølv mærket i økologi.

Madglæde og samvær


Vi arbejder med at involvere børnene i processen. Her bliver børnene i små grupper eller enkeltvis inviteret med i køkkenet, hvor de arbejder med at tilberede maden.

Vi har ligeledes fokus på madspild og bæredygtighed. Kostplanplanen bliver tilrettelagt med så lidt madspild som muligt.

Vi planter grønsager i foråret, som vi bruger til måltiderne, vi har også bærbuske på legepladsen.

Vi tilbyder formiddagsmad, middagsmad og eftermiddagsmad.

Fødselsdage


Ved fødselsdage deler barnet sammen en pædagog boller eller is ud, som er tilberedt af vores kost-eneansvarlig.

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen fører tilsyn med vores køkken. Læs fødevarestyrelsens rapporter for Daginstitutionen Thulevej på fødevarestyrelsens hjemmeside.